Locul I pentru Radio Zidul

G clef banner

Cristian BODNĂRESCU

La finele anului 2013, portalul Director-Web.net cu peste 100.000 vizitatori lunar, poziționa Radio Zidul pe locul I în categoria de știri/mass media românească. Chiar dacă au mai rămas doar câteva sute de site-uri înscrise în acest director, marea majoritate fiind șterse, www.radiozidul.ro nu și-a părăsit poziția.

Este un lucru benefic pentru societatea contemporană românească faptul că se face “curățenie” în rândul pseudo-site-urilor mass-media, cele puternice rămânând peste ani.

Am fondat radioul Zidul în 2010 și acum pregătesc organizarea zilelor acestuia împreună cu senior editorul meu, Mihai Gafencu. În cei aproape 4 ani de zile 500.000 oameni au putut asculta emisiuni de rock clasic și de spiritualitate la acest post (100.000 ascultători au accesat și site-ul oficial, www.radiozidul.ro).

De-a lungul timpului, partenerii media devotați radioului Zidul s-au dovedit a fi Nationalist.ro și Grupul Media Singur, pe lângă Grupul Media Zidul. Colaborăm constant cu băieții de la Berserkers, trupa noastră preferata (thrash metal).

Radioul Zidul are în proporție de 60% ascultători de sex feminin, orașul în care este cel mai ascultat fiind București ne anunță sondajele realizate de Facebook. Oameni din 54 de țări intră pentru a asculta muzica radioului nostru, Geovisit indicând România pe locul I, urmată de Satele Unite ale Americii , locul III revenind Republicii Moldova.

Vă așteptăm să desfacem împreună șampania și în 2020, când vom serba un deceniu de radio Zidul, cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *