Legiunea de veverițe

veverita razboinicaDe câte ori ați putut cîți pe internet elucubrații din bloguri răsărite peste noapte și nesemnate? Orice frustrat își poate vărsa scrierile nejustificate pe internet; marele anonim a crescut. De ce trebuie să fii om când te poți ascunde sub un pseudonim? Atunci însă când acești agramați ce au la profile imagini cu pisicutze, veveritze ori inimioare se dau mari naționaliști sau legionari… gluma se îngroașă. Ei creează legiunea veveritzelor.

O nouă specie de mascul
Denumire: veveritza carpatică
Aria de răspândire: zona carpato-dunăreană
Caracteristici generale: se hrănește cu iarbă și berindei, de câte ori îl găsește pe net.
Motivare spirituală: veveritzele carpatice îmbrățișează cultul geto-dacilor. Chiar de nu au suficiente cunoștințe de limbă română, sufletul primează! Niciodată nu vor ieși la o bătaie bărbătească, veveritza este pacifistă și doar meditează spre bunăstare. Având strămoși crescuți de geto-daci, veveritzele fac urât pe internet și atunci când sunt provocate la interval, se întorc și dau din coditze.
Orientare sexuală: Nedefinită. Pot aduce câte o femelă la cuib, însă în face buci primește doar masculi (eventual bărboși, ce o protejează de inamic). Este o vehementă apărătoare a drepturilor homosexualilor. Deci, probabil că această specie ar fi bi.

 

Bogdan Ionescu

Homosexualul Bogdan Ionescu

Bogdan Ionescu- o veveritza masculină

Este adevărat că avem un trecut glorios, dar trebuie să și înfăptuim lucruri mărețe. Mi-am arătat susținerea spre bărbații (care semnează un articol și spun deschis ce doresc; dezaprobând toți autiștii ce se ascund sub identități false, asociindu-i cu minoritățile gay). Nu găsesc unde am greșit. Atunci, un individ ce semnează “Bogdan Ionescu” a sărit, luând apărarea minorității gay și a celor cu identități necunoscute.
Am intrat să văd cine este acest Ionescu, descoperindu-i atuurile de agramat, psihopat și de homosexual.
Încearcă să mă lămurească: “ați FII văzut…”. Deci, “omul” este un agramat.
Apoi, l-a supărat mult faptul că nu tolerez mișcarea gay; ar trebui să fim mai toleranți, din viziunea sa. Dubios…. Am intrat să studiez cine este acest “legionar” (văzându-i profilul). M-a surprins să văd că are ca prieteni doar bărbați (mai mult sau mai puțin dezbrăcați), în prima fază. În profilul lui Ionescu postează doar un domn cu barbă; care-l numește în toate felurile (Bogdan se scuză mereu); apoi… tovarășii își dau PUPICI și se împacă; “băieții” discutând despre frumusețea Bogdanei. Bogdan(a) Ionescu i-a scris să fie discret… Eu m-am exprimat metaforic numindu-i pasivi ce poartă tanga și ciorăpei de plasă pe “bărbații” care nu semnează un articol; însă se pare că, uneori, aceștia chiar sunt gay (în planul fizic, nu doar în cel spiritual).

Serghei: Să nu crezi că mă usuc dacă nu mă pupi tu.
Bogdan Ionescu: Depinde de voi! Eu va aștept cu drag!
Bogdan(a), numită curvă proastă (de prietenul ei):
Serghei: Este o poză din tinerețe, pe vremea când erai cât de cât echilibrat. Cît despre pupături… să nu crezi că mă usuc dacă nu mă pupi tu.
Bogdan Ionescu: Sunt fff echilibrat! Nu sunt manipulat!
Serghei: Aprecierea asta o faci tu, la fel ca și cea legată de cît de frumos ești în realitate, față de cum ieși în poze! Nu ești manipulat ești profund ÎNDOCTRINAT!
Dn-ul serghei îi cere socoteală Bogdan(ei) că nu-i mai răspunde; aceasta numindu-l “obsedat”.
Serghei: Bogdane, te-ai prostit rău, dar rău! Îmi pare rău că te scufunzi… îmi pare rău! Înțelegi totul deformat, greșit, ce e cu tine?… Te mai întreb odată: ce este cu tine?
Bogdan(a): Ști, îmi cer scuze! … Ai dreptate, chiar m-am prostit! Iartă-mă și îți mulțumesc…
Bogdan Ionescu este și pro băsist:
Serghei: Ura și frustrarea te orbește pe ține, basalule!
Bogdan(a): Bine, este cum spui tu!
Serghei: …Te-ai dilit complet?!… trebuia să spună că e mătușă ta, nefericită, cu un astfel de nepot, săraca!

 

bogdan ionescu prost

Deci, homosexualul intră cu tupeu în grupul Legiunea, vrea să facă ordine, atacă bărbații și după ce îl provoc la o mănușa, acesta fuge și mă pârăște pe grup.
Este urât că e gay și nu recunoaște (măcar de făcea asta era un început pentru reabilitare). Însă… nu am ajuns să ne facă legile un astfel de specimen!

Concluzii:
Am prins vremuri grele, cu o democrație prost înțeleasă și aplicată. Nu doresc a se concluziona că noi, naționaliștii, am face discriminări ori că am urâ persoanele gay; fiecare are dreptul de a alege ce face cu viață lui, atâta vreme cât nu deranjează pe alții. Nu este o soluție să fii homosexual, desigur- și voi dezbate problema mai pe larg într-un articol separat.
Cu o lege permisiva am intrat în jungla virtuală. Orice oligofren fără date la profil ori blog, poate scrie orice despre oricine. Salutăm cu acest prilej noua interpretare a codului penal, ce incriminează acești idioți fără de identitate.
Că “Adevărul nu ține de un nume” este stupid și fals. Cine l-ar recunoaște astfel, un laș anonim? România are nevoie de bărbați, cu identitate, imagine și care să spună deschis ceea ce doresc; cu specimene de bărbați-veveritze, mai pierdem încă un teritoriu al țării!
Avem un trecut măreț, este adevărat, să nu-l lăsăm a fi ponegrit de gunoaie pe internet, fără identitate de profil și spirituală!

 

Cristian Bodnărescu

One thought on “Legiunea de veverițe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *